Šumava, Železná Ruda

02.02.2013 22:27

Len pred pár dňami sme sa vrátili z ďalšej vydarenej zimnej dovolenky. Tentoraz sme volili Šumavu, ktorú sme zatúžili uvidieť v zimnom šate a v neposlednom rade sme si chceli overiť, či je naozaj rajom pre bežkárov, ako nám bolo povedané. Ani na moment sme nezapochybovali, či je táto voľba správna. Bola správna!

Určite sa do tohto krásneho kraja, kde občas človek stráca slová, lebo sa mu zdajú načisto bezvýznamné a rušivé,  vrátime aj v lete. Potom to nebudú pribalené bežky, ale bicykle.

Radi by sme si vyskúšali bývanie v roubenkách /dreveniciach/, hoci teraz sme sa na moderné ubytovanie nemohli sťažovať ani v najmenšom. Penzión, ktorý sme si zvolili, bol len rok po rozsiahlej rekonštrukcii, všade to voňalo novotou, čistotou, zažili sme pohodu i relax, k dispozícii bolo parádne wellness. Po celodenných túrach či bežkovaní to bol balzam pre telo i dušu.

Už vás však nebudem nudiť opismi vlastných pocitov, odporúčam Šumavu navštíviť a verím, že budete rovnako spokojní ako ja.

A teraz už poďme na fotogalériu...

Šumava, Železná Ruda

Krása

Kaylin 22.02.2013
Janka to si ale mala peknú dovolenku. taká naozajstná zima, taká krása. Pekné fotografie, dík , že som si ich mohla pozrieť.:)

Pridať nový príspevok